Aannemer zonder wachttijden

Wie van plan is om een verbouwing uit te voeren herkent het probleem. Het is bijna onmogelijk om op korte termijn een aannemer in te huren voor een aanbouw, renovatie of verduurzaming van het huis. Zo goed als alle klusbedrijven zitten voorlopig vol en dan niet voor een paar maanden, maar soms wel voor het hele jaar. Maar wat moet je dan als je zelf twee linker handen hebt of gewoon weg geen zin hebt om zo lang te wachten? Speciaal daarvoor hebben wij iets waar al veel klanten enorm blij van zijn geworden. 

Meer budget

Voor de coronacrisis hadden de meeste aannemers het al druk. Maar sinds iedereen thuis zit is het gekkenhuis. Niet zo gek. Je zit opeens veel meer binnen en gaat anders naar je woning kijken. Misschien heb je wel een kantoor aan huis nodig om kom je erachter dat je toch liever een grotere keuken wilt. Daarnaast speelt de krapte op de woningmarkt ook een grote rol. Veel mensen kiezen er nu toch maar voor om een grote verbouwing uit te voeren in plaats te verhuizen. Dit is ook financieel vaak een stuk eenvoudiger omdat door de strenge maatregelen van afgelopen jaar het een stuk makkelijker is geweest om te sparen. Je wilt toch nog iets leuks doen van je vakantiegeld. 

Zelf verbouwen minder verstandig

Alleen door de massagekte van woningbezitters om te gaan verbouwen kregen de aannemers het nóg drukker. Met als gevolg dat de wachttijden enorm zijn geworden. Maar wat nu? Je hebt natuurlijk niet voor alles een aannemer nodig. Zelf klussen is erg populair geworden, dat zag je ook wel aan de lange rijen voor van de doe-het-zelfzaken afgelopen jaar. Die hebben uitstekend gedraaid. Maar die nieuwe badkamer plaatsen doe je liever niet zelf én dat snappen wij maar al te goed. Daarom hebben wij bij ZN Vastgoed, buiten onze service om gratis jouw woning te verkopen, een unieke verbouwservice ontwikkeld die je eigenlijk nergens meer kunt vinden. 

Geen wachttijden bij verbouwing 

Bij ZN Vastgoed bieden wij de unieke service om op korte termijn een verbouwing uit te voeren. Met korte termijn bedoelen wij niet dat je “maar” 6 maanden moet wachten, maar echt kort als in een paar weken. Ons team dat bestaat uit ervaren vakmensen bespreekt vooraf wat, wanneer en waar alles gaat plaatsvinden. Nog een mooie bijkomstigheid is dat deze snelle verbouwservice voor iedereen mogelijk is. Je hoeft geen bestaande klant bij ZN Vastgoed te zijn of eerst een woning bij ons te kopen. Wij willen namelijk dat iedereen kan genieten van zijn of haar droomwoning. Wanneer gaat jouw eerste project plaatsvinden?