Krapte op de woningmarkt

Het is chaos op de huidige woningmarkt en dat voel jij als inwoner van Nederland. De woningen gaan nog sneller dan warme broodjes over de toonbank en dat is iets wat mensen flink kan afschrikken. Want wat moeten we hier nu mee? Is het een slimme zet om nu een woning met veel winst te verkopen of krijg je dan onmogelijk iets nieuws ervoor terug? Bij ZN Vastgoed hebben wij een unieke formule waarbij jij niet alleen jouw huidige woning goed verkoopt maar óók een mooie nieuwe woning kunt terugkopen.

De krapte-indicator van de woningmarkt

Op dit moment ligt de krapte-indicator van de woningmarkt op 2.0. Dat betekent dat er voor de consument keuze is uit 2 woningen, ongeacht of dit wel of niet de juiste woning is. Hierdoor worden woningen vergeleken met vorig jaar een stuk sneller en voor een hogere prijs verkocht. Zo is de gemiddelde verkooptijd bij de lokale makelaar op dit moment 29 dagen. Alleen wat veel verkopers vergeten is dat zij aan het eind van de rit nog een hoog bedrag moeten afstaan waardoor er weinig meer van hun zo mooiklinkende winst overblijft. Enorm zonde vinden wij want hoe koop je dan ooit een nieuwe, mooiere woning? 

Meer winst bij verkoop van de woning

Speciaal om het voor iedereen leuk te houden bieden wij daarom aan om volledig gratis jouw huidige woning te verkopen. Zo bespaar je een hoog bedrag op kosten zoals:

  • Makelaarscourtage 
  • Notariskosten
  • Fotografiekosten 

Klinkt goed toch? Dit is voor jou eigenlijk pure winst die je heel hard kunt gebruiken voor de aankoop van je nieuwe woning. Boven de unieke formule waarbij wij gratis jouw woning verkopen bieden wij ook nog eens een 100% verkoopgarantie. Zo weet jij zeker dat jouw woning wel echt verkocht is. Want vooral in de huidige markt komt het nog vaak voor dat kopers op het laatste moment een financiering niet rond krijgen.

Nieuwe woning kopen

Maar wat koop je terug nadat jij met echte winst jouw oude droomhuis hebt verkocht? Soms zie je door de bomen het bos niet meer en helemaal met de krapte-indicator van 2 snappen wij dat het soms onmogelijk lijkt. Wij horen dan ook vaak van klanten dat hun nieuwe droomhuis vlak voor hun neus verkocht wordt of dat zij een nieuwe woning nog moeten verbouwen maar daar nog maanden op moeten wachten door drukte bij de aannemer. Gelukkig hebben wij de mogelijkheid om gebruik te maken van een verbouwservice. Hierbij zijn er geen lange wachttijden en wordt een woning voor een scherpe prijs helemaal naar wens aangepast. Dat is pas met een trots gevoel verhuizen. 

Wij vinden dat het kopen en verkopen van een woning echt leuk moet zijn. Jij toch ook? Wij informeren je graag vrijblijvend over wat wij voor jou kunnen betekenen. Het zou zonde zijn als je kansen laat liggen toch?