Zij waren u voor

Wat zij vonden van ons

Sergio

Jacob van Lennepstraat, Dordrecht

4.5/5

MIJN huis IS GRATIS VERKOCHT DOOR HET TEAM VAN ZN VASTGOED, SUPER SERVICE & SNEL!

4.5/5

Top service verleend. Doet zijn werk zeer netjes, is snel en makkelijk bereikbaar. Verder is de communicatie ook altijd goed verlopen. Flexibel ingesteld merkte ik ook en daarbij erg behulpzaam. Zeker aan te raden!

Cagdas

        Koper, Vlaardingen

Marvin, Händelstraat te Vlaardingen, was u voor!

Mijn ervaring met ZN vastgoed & makelaardij

Mijn huis is verkocht door Shay van ZN Vastgoed & Makelaardij. Ik heb hier een super ervaring aan overgehouden. Mijn huis is binnen een week verkocht! Ook nog boven de vraagprijs en het heeft mij geen cent gekost! 

Shay was altijd goed bereikbaar. Kwam over als betrouwbaar en iemand die wist waar hij mee bezig was. Hij heeft duidelijk gecommuniceerd en was open over alle mogelijkheden. Hij heeft alles geregeld en is zeer betrokken. Wilt u huis snel, goed en voor de juiste prijs verkopen!? Zelf toch geen werk er aan hebben!? Dan is hij de juiste man! 

Marc

Schoonegge, Rotterdam

4.5/5

ECHT SUPER GEWOON! VOLLEDIG GRATIS EN DOOR HUN HULP EN DE ZEKERHEDEN HEB IK ZO EEN BETERE WONING KUNNEN AANKOPEN IN DE TUSSENTIJD! WAT EEN TOPTEAM!

4.5/5

Wij zijn geholpen door ZN Vastgoed met het verkopen van ons huis. Ons huis was snel verkocht voor een goede prijs. Ze waren altijd goed bereikbaar en erg meedenkend.  Wij zijn zeer tevreden met hoe het gelopen is. Tim & Rebecca

Tim & Rebecca

  Rijshoutstraat, Sliedrecht