aannemer kiezen

Hoe kies je de juiste aannemer?

Ben je door het vele thuiszitten uitgekeken op je keuken? Komt er binnenkort gezinsuitbreiding? Of heb je een nieuwe woning gekocht waar de oude badkamer vervangen moet worden? Dan is het tijd om de boel te verbouwen. Als je zelf handig bent hoeft klussen in huis geen probleem te zijn. Maar voor het grootste deel van de Nederlanders is het toch verstandiger om het klussen uit te besteden aan een aannemer. Maar waar let je nu op bij het kiezen van een goede aannemer en hoe kies je de juiste? Wij helpen je op weg!

Aannemer kiezen

Een verbouwing uitvoeren is niet iets wat je zomaar aan je buurman uitbesteedt. Een kundige en betrouwbare aannemer kiezen is voor de juiste kwaliteit noodzakelijk. Ga daarom niet gelijk voor de eerste aannemer die je spreekt. Vraag bij verschillende aannemers een offerte aan. Maak vervolgens van deze offerte een top 3. Heb je dit gedaan? Dan gebruik je per aannemer onze checklist voor het kiezen van de beste. Met deze checklist verklein jij de kans op het kiezen van de verkeerde aannemer. 

  • Wat zeggen anderen op Google over de aannemer?
  • Kan de aannemer zelf referenties geven?
  • Krijg je referenties als je erom vraagt?
  • Hoeveel ervaring heeft de aannemer?
  • Geeft de aannemer garantie?
  • Hoe is de communicatie van de aannemer?
  • Hoe is de prijs?
  • Wat krijg je voor de genoemde prijs?
  • Op welk termijn is de aannemer beschikbaar?

Lange wachttijden bij de aannemer

Is er na het invullen van de checklist een nummer 1 uitgekomen? Dan is het tijd om met deze aannemer te bespreken op welk termijn hij van start kan gaan. Maar wat als je dan te horen krijgt dat er een wachttijd is van meer dan 6 maanden. Helaas is het een veelvoorkomend probleem dat aannemers een lange wachttijd hebben. Enorm vervelend. Helemaal als dat betekent dat jij nóg langer tegen die lelijke keukenkastjes aan moet kijken of op korte termijn een extra kamer nodig hebt. Speciaal om lange wachttijden voor een verbouwing te voorkomen hebben wij bij ZN Vastgoed een unieke verbouwservice. Hiermee is lang wachten verledentijd. Een grote opluchting voor al veel van onze tevreden klanten. 

Met deze verbouwservice kan jij op korte termijn een verbouwing aan je woning laten uitvoeren. Of dat nu een totale make-over van je woning is of een kleine aanpassing wat ervoor zorgt dat jouw woning eindelijk de plek wordt waar jij je thuis voelt. Neem vrijblijvend contact met ons op zodat we kunnen bespreken wat wij voor jou kunnen betekenen.